Kurse TRAJNIM/CERTIFIKIM:

Anëtarët e Ndihmës së Parë Mjekësore
Anëtarë e Mbrojtjes nga Zjarri

Vetëm në Kursin e muajit Maj 2020 ofrojmë 15% ulje!!

Në zbatim të legjislacionit numër 10237 "Energy Plus Albania", organizon kurset për Sigurinë në Punë!

NXITONI TË PËRFITONI ULJEN!
Data e disponueshme: 28 dhe 29 Maj 2020

Ju ftojmë të rezervoni pjesmarrjen:
tel: +355 696413348
email: info@energyplusitalia.com
#energyplusalbania #sigurianepune #trajnimesigurie #firstaid #fireprotection #safety #health #siguri #training
... See MoreSee Less

Kurse TRAJNIM/CERTIFIKIM:Anëtarët e Ndihmës së Parë Mjekësore
Anëtarë e Mbrojtjes nga ZjarriVetëm në Kursin e muajit Maj 2020 ofrojmë 15% ulje!!Në zbatim të legjislacionit numër 10237 Energy Plus Albania, organizon kurset për Sigurinë në Punë!NXITONI TË PËRFITONI ULJEN!
Data e disponueshme: 28 dhe 29 Maj 2020Ju ftojmë të rezervoni pjesmarrjen:
tel: +355  696413348
email: info@energyplusitalia.com
#energyplusalbania #sigurianepune #trajnimesigurie #firstaid #fireprotection #safety #health #siguri #training

KURSE TRAJNIM/CERTIFIKIM:
PËRGJEGJËS SIGURIE
KOORDINATOR SIGURISË NË FAZËN E ZBATIMIT DHE PROJEKTIMIT

VETËM NË KURSIN E MUAJIT MAJ 2020 OFROJMË ZBRITJE 15%

Përshëndetje,

"Energy Plus Albania” që përfaqësoj është kompania e parë e licencuar nga QKL në fushën e mbrojtjes së Shëndetit e Sigurisë në Punë, e aprovuar nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë.
"Energy Plus Albania ofron një gamë të gjerë shërbimesh dhe trajnimesh në fushën e Shëndetit dhe Sigurisë në Punë sipas legjislacionit shqiptar dhe standardeve ndërkombëtare.

Në kushtet aktuale të Covi 19, Siguria dhe Shendeti në Punë është e një rëndësie vendimtare. Në zbatim të Vendimit te Këshillit te Ministrave nr. 312 të datës 05.05.2010 në MAJ 2020 Energy Plus Albania zhvillon kurset
KOORDINATOR I SIGURISË NË FAZËN E ZBATIMIT DHE PROJEKTIMIT.
PËRGJËGJËS I SIGURISË DHE SHENDETIT NE PUNE
NXITONI TË PËRFITONI NGA ZBRITJA 15%!
PAJISJA ME KËTO CERTIFIKATA JU MUNDËSON PUNËSIMIN NË ÇDO PROJEKT NDËRTIMI.

Ju ftojmë të rezervoni pjesëmarrjen tuaj në numrin +355 69 6413348
Na shkruani në email info@energyplusitalia.com për pyetje të mëtejshme.
#EnergyPlusAlbania #SiguriaNePune #TrajnimeSigurie #KoordinatoriSiguriseDheShendetitNePune #KoordinatoriSigurise #SiguriaNeKantier
... See MoreSee Less

Në zbatim të protokolleve të vëna nga Ministra e Shëndetësisë dhe urdhërit nr. 266, datë 21 Prill 2020 #energyplusalbania vazhdon te japë kontributin e saj!
#checkpoint për matjen e temperaturës
#përzgjedhja e kujdesshme e dhomës se karantinës
#deklarimi i punonjësve
#mjeku i ndërmarrjes
#informime #trajnime #siguri #përgjegjësisigurisë #safetyofficer #safetyfirst #health #safety
"I sigurt në punë, i sigurt në jetë"
Pursuant to the protocols set by the Minister of Health and the order no. 266, dated 21 April 2020 #energyplusalbania continues to make its contribution!
#checkpoint for measuring temperature
#careful selection of quarantine room
# employee declaration
#training #siguri #pergjegjesisigurise #safetyofficer #safetyfirst #health #safety
"Safe at work, safe at life"
... See MoreSee Less

www.facebook.com/HSenergyplus/videos/393612191476613/ Kompania #EnergyPlusAlbania me rastin e 28 Prillit "Ditës Botërore të Sigurisë së Shëndetit në punë", i bën thirrje të gjithë punëdhënësve të ndërgjegjësohen për zbatimin e legjislacionit të sigurisë dhe shëndetit në punë për ti garantuar punëmarrësve një punë të denjë pa rreziqe
Shpërndajeni sa më shumë këtë video ndërgjegjësuese
#hse #ditabotëroresSigurisënëpunë

Health & Safety Services Energy Plus
Kompania #EnergyPlusAlbania me rastin e 28 Prillit "Ditës Botërore të Sigurisë së Shëndetit në punë", i bën thirrje të gjithë punëdhënësve të ndërgjegjësohen për zbatimin e legjislacionit të sigurisë dhe shëndetit në punë për ti garantuar punëmarrësve një punë të denjë pa rreziqe‼ Shpërndajeni sa më shumë këtë video ndërgjegjësuese 👷‍♂️👷‍♀️ #hse #ditabotëroresSigurisënëpunë
... See MoreSee Less

Energy Plus Albania është një nga kompanitë lider në tregun Shqiptar në fushën e Trajnimeve dhe Certifikimeve për Sigurine dhe Shendetin në Punë.

Që prej vitit 2014 ne ofrojmë trajnime kompanive më të mëdha Shqiptare me cilësi të lartë, module të trajnimit të certifikuara, trajnues me eksperiencë ndërkombetare dhe certifikata bazuar në legjislacionin Shqiptar.

Jemi pranë pranë kompanisë prestigjoze #FCFK Fabrika Cimentos Fushe Kruje duke realizuar me sukses trajnimin dhe çertifikimin e stafit për “Punimet në Lartësi"

Besojini experiencës sonë për trajnimin e punonjësve te kompanisë suaj dhe ne ju ofrojmë paketa trajnimi te pershtatura për te plotësuar nevojat e kompanisë. Ju lutem na kontaktoni për më shumë informacion.
Energy Plus Albania is one of the leading Occupational Health and Safety Training providers companies in the Albanian Market.
Since 2014, we provide to the biggest Albanians companies’ high quality of Health and Safety training services, certified training modules, expert trainers with international experience and certificates based on Albanian legislation.
Today we have successfully completed the training and certification for the “Work at Height Activities” for the employee of the prestigious company #FCFK Cement Factory Fushe Kruje.

Trust in our experience to train your employees and we can provide bespoke training packages to meet your Company needs. Please contact us for more information. info@energyplusitalia.com; www.energyplusitalia.com; +355 696413348

#Trajnime #Siguri #SherbimeSiguire #ISigurtnëPune #iSigurtneJete #çertifikime #Certifikime #PunimeneLartesi #HSE #EnergyPlusAlbania #SigurianePune #HealthandSafety #SafetyatWork #HSETraining #WorkatHeight #Training #Certification #SafetyatWork
... See MoreSee Less

Load more