📢Sot në Kamëz. Qendra për të Drejtat në Punë, CLR.AL organizon: Forum Informimi Për Të Rinjtë Për Të Drejtat Në Punë Dhe Punën E Denjë, Ora 12:00 - 14:00 tek Pallati i Kulturës. #PunaeDenjë #TëRinjtë www.clr.al ... See MoreSee Less

Super!

Interesting Engineering
This unique fire extinguishing solution takes out fires, one ball at a time. 👍 Via: ELIDE FIRE extinguisher ball
... See MoreSee Less

#hsenergyalbania

#EnergyPlusAlbania vazhdon të rrisë ndërgjegjësimin e kompanive shqiptare mbi #Sigurinë në punë.
Ndodhemi pranë kompanisë #Tring së bashku me ekspertët e sigurisë së kompanisë #Vodafone Albania për të filluar implementimin e proçedurës së sigurisë #ToolBoxTalks, si pjesë e Sistemit të Menaxhimit të Sigurisë.

“Toolbox Talk” është një takim i shkurtër që përqëndrohet në tema të sigurisë që lidhen me punën specifike, përpara fillimit të aktivitetit ditor. Tematika e zhvilluar në këtë takim ishte mbi "Punimet në lartësi, shkallët dhe problematikat".

Po ju realizoni #ToolBoxTalk përpara fillimit të aktivitetit ditor?

“I Sigurt në Punë, I Sigurt në Jetë”
... See MoreSee Less

#EnergyPlusAlbania vazhdon të rrisë ndërgjegjësimin e kompanive shqiptare mbi #Sigurinë në punë.
Ndodhemi pranë kompanisë #Tring së bashku me ekspertët e sigurisë së kompanisë #Vodafone Albania për të filluar implementimin e proçedurës së sigurisë #ToolBoxTalks, si pjesë e Sistemit të Menaxhimit të Sigurisë.“Toolbox Talk” është një takim i shkurtër që përqëndrohet në tema të sigurisë që lidhen me punën specifike, përpara fillimit të aktivitetit ditor. Tematika e zhvilluar në këtë takim ishte mbi Punimet në lartësi, shkallët dhe problematikat.Po ju realizoni #ToolBoxTalk përpara fillimit të aktivitetit ditor?“I Sigurt në Punë, I Sigurt në Jetë”

 

Comment on Facebook

Per se mbari bravo te gjithve dhe me shpesh

#ENERGYPLUSALBANIAHSE
Proçesi i Informimit mbi Planin e #emergjencave dhe #evakuimit' është pjesë e trajnimit të cilin e realizuam pranë kompanisë #alesio GROUP
#safeatworksafeatlife
#isigurtnepuneisigurtnejete
#HSE #hsealbania
... See MoreSee Less

Load more