TRAJNIME DHE CERTIFIKIME “PUNIME NE HAPSIRA TE KUFIZUARA”👷‍♂️👨‍🏫
#EnergyPlusAlbania vazhdon të japë kontributin e saj në ngritjen e kapaciteteve të sigurisë dhe shëndetit në punë në Shqiperi. Kompanitë me standarte të larta sigurie investojnë gjithnje e më shumë në trajnimin e personelit si një nga masat parandaluese të aksidenteve në punë.
Jemi pranë kompanisë ndërkombetare #Statkraft me nje standart të lartë të sigurise dhe shëndetit në projektin Devoll Hydropower ne Moglice duke realizuar me sukses trajnimin dhe çertifikimin e stafit për Punimet në Hapsirat e Kufizuara.

#EnergyPlusAlbania continues to give its contribution in improving the Health and Safety capacities in Albania. Companies with high safety standards are significantly investing in staff training as one of the most efficient preventive measures of accidents at work.
We are present at Devolli Hydropower Project in Moglice, part of the international company #Statkraft with very high standard on Health and Safety at work and successfully completed the training and certification for the “Confined Space Activities” for the employee.
#ISigurtnëPunë #iSigurtnëJetë #çertifikime #HapsirateKufizuara #HSE #EnergyPlusAlbania #SigurianëPunë #ConfineSpace #Training #Certification #SafetyatWork #TrajnimieSigurie #
... See MoreSee Less

TRAJNIME DHE CERTIFIKIME “PUNIME NE HAPSIRA TE KUFIZUARA”👷‍♂️👨‍🏫
#EnergyPlusAlbania vazhdon të japë kontributin e saj në ngritjen e kapaciteteve të sigurisë dhe shëndetit në punë në Shqiperi. Kompanitë me standarte të larta sigurie investojnë gjithnje e më shumë në trajnimin e personelit si një nga masat parandaluese të aksidenteve në punë.
Jemi pranë kompanisë ndërkombetare #Statkraft me nje standart të lartë të sigurise dhe shëndetit në projektin Devoll Hydropower ne Moglice duke realizuar me sukses trajnimin dhe çertifikimin e stafit për Punimet në Hapsirat e Kufizuara.#EnergyPlusAlbania continues to give its contribution in improving the Health and Safety capacities in Albania. Companies with high safety standards are significantly investing in staff training as one of the most efficient preventive measures of accidents at work.
We are present at Devolli Hydropower Project in Moglice, part of the international company #Statkraft with very high standard on Health and Safety at work and successfully completed the training and certification for the “Confined Space Activities” for the employee.
#ISigurtnëPunë #iSigurtnëJetë #çertifikime #HapsirateKufizuara #HSE #EnergyPlusAlbania #SigurianëPunë #ConfineSpace #Training #Certification #SafetyatWork #TrajnimieSigurie #

📢Sot në Kamëz. Qendra për të Drejtat në Punë, CLR.AL organizon: Forum Informimi Për Të Rinjtë Për Të Drejtat Në Punë Dhe Punën E Denjë, Ora 12:00 - 14:00 tek Pallati i Kulturës. #PunaeDenjë #TëRinjtë www.clr.al ... See MoreSee Less

Super!

Interesting Engineering
This unique fire extinguishing solution takes out fires, one ball at a time. 👍 Via: ELIDE FIRE extinguisher ball
... See MoreSee Less

#hsenergyalbania

#EnergyPlusAlbania vazhdon të rrisë ndërgjegjësimin e kompanive shqiptare mbi #Sigurinë në punë.
Ndodhemi pranë kompanisë #Tring së bashku me ekspertët e sigurisë së kompanisë #Vodafone Albania për të filluar implementimin e proçedurës së sigurisë #ToolBoxTalks, si pjesë e Sistemit të Menaxhimit të Sigurisë.

“Toolbox Talk” është një takim i shkurtër që përqëndrohet në tema të sigurisë që lidhen me punën specifike, përpara fillimit të aktivitetit ditor. Tematika e zhvilluar në këtë takim ishte mbi "Punimet në lartësi, shkallët dhe problematikat".

Po ju realizoni #ToolBoxTalk përpara fillimit të aktivitetit ditor?

“I Sigurt në Punë, I Sigurt në Jetë”
... See MoreSee Less

#EnergyPlusAlbania vazhdon të rrisë ndërgjegjësimin e kompanive shqiptare mbi #Sigurinë në punë.
Ndodhemi pranë kompanisë #Tring së bashku me ekspertët e sigurisë së kompanisë #Vodafone Albania për të filluar implementimin e proçedurës së sigurisë #ToolBoxTalks, si pjesë e Sistemit të Menaxhimit të Sigurisë.“Toolbox Talk” është një takim i shkurtër që përqëndrohet në tema të sigurisë që lidhen me punën specifike, përpara fillimit të aktivitetit ditor. Tematika e zhvilluar në këtë takim ishte mbi Punimet në lartësi, shkallët dhe problematikat.Po ju realizoni #ToolBoxTalk përpara fillimit të aktivitetit ditor?“I Sigurt në Punë, I Sigurt në Jetë”

 

Comment on Facebook

Per se mbari bravo te gjithve dhe me shpesh

Load more